PUSRYČIŲ duona skrudinimui su moliūgų sėklomis

Pasidalinkite:
500 g
Sudedamosios dalys:

KVIETINIAI miltai, vanduo, moliūgų sėklų branduoliai 11,3%, ekstrūduoti kukurūzų miltai 2,8%, cukrus, skystos mielės, rafinuotas rapsų aliejus, KVIEČIŲ GLITIMAS, joduotoji druska, lieso PIENO milteliai, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ salyklas, MIEŽIAI, vanduo), konservantas: sorbo rūgštis; fermentai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis;
Sudėtyje gali būti sojų produktų, sezamų sėklų pėdsakų.

100 g produkto energinė, maistinė vertė:
  • Energinė vertė: 1311/312 (kJ/kcal)
  • Riebalai: 8,8 g
  • – iš jų sočiųjų riebalų rugščių: 1,6 g
  • Angliavandeniai: 47,0 g
  • – iš kurių cukrų: 3,2 g
  • Skaidulinės medžiagos: 3,6 g
  • Baltymai: 13,0 g
  • Druska: 1,03 g