DIDIKŲ GRŪDŲ šviesi duona

Pasidalinkite:
390 g
Sudedamosios dalys:

RUGINIAI miltai (30,1%), KVIETINIAI miltai, vanduo, daiginti RUGIŲ grūdai (11,6%), saulėgrąžų sėklos (9,3%), cukrus, mielės, duoną gerinančios medžiagos (tirštiklis: guaro derva; emulsikliai: E482, E472e; fermentai), druska, sausas raugas (pre-želatinuoti KVIETINIAI miltai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, pieno rūgštis; atskyriklis: kalcio sulfatas; augalinis aliejus (rapsų), emulsiklis: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), RUGINIS baltas salyklas (0,4%), kmynai (0,3%). Gali būti pieno, kiaušinių, sojų produktų, salierų, lubinų, garstyčių ir sezamo sėklų pėdsakų.

100 g produkto energinė, maistinė vertė:
  • Energinė vertė: 1196 kJ / 284 kcal
  • Riebalai: 7,3 g
  • – iš jų sočiųjų riebalų rugščių: 1,2 g
  • Angliavandeniai: 44,0 g
  • – iš kurių cukrų: 7,3 g
  • Skaidulinės medžiagos: 6,4 g
  • Baltymai: 7,4 g
  • Druska: 1,0 g